Drone kopen

Home/Drone kopen
Drone kopen 2016-11-29T19:05:40+00:00

Ons aanbod bestaat uit een geselecteerd aantal drones met verschillende specificaties

Door ons op een geselecteerd aantal drones te richten kunnen wij de beste prijs en service garanderen. Hieronder vindt u onze drones in elke prijsklasse en met uiteenlopende specificaties. Wil je een drone kopen? Wij bieden de laagste prijsgarantie in Nederland (niet geldig op aanbiedingen). Beschikken over een Webshop Keurmerk, kunnen uit voorraad leveren en we testen, controleren en stellen alle drones voor verzending af. Drone kopen? Koopjedrone!

Is een drone kopen stiekem een jongensdroom van je? Dan ben je bij Koopjedrone.nl aan het juiste adres! Waar je vroeger misschien wel veel plezier had met bestuurbare vliegtuigjes, kan je nu aan de slag met een stoere drone. Er zijn verschillende drones, dus denk goed na over wat je doel is. Wil je een mooie film maken met je drone, of juist zo snel mogelijk vliegen? Voor elk doel is er een quadcopter naar jouw wensen beschikbaar.

Wat kost een drone?

Een drone kan je zo duur maken als jij zelf wilt. Professionele drones gaan voor duizenden euro’s over de toonbank maar voor jou als hobby volstaat een veel scherper geprijsde drone vaak ook. Bij Koopjedrone.nl kan je al terecht vanaf €29,-. Bij deze prijs betaal je ook voor een snelle levering, goede service en betrouwbaarheid. De goedkoopste quadcopter in ons assortiment is de JJRC H8 Mini. Wil je een drone met camera kopen dan kan je bij ons al terecht vanaf €79,-. Dit is echter nog zonder display waardoor het lastig is om in de gaten te houden hoe je video er nu daadwerkelijk uit ziet! Bij de JJRC H6W kan je bijvoorbeeld live meekijken met je smartphone via een WiFi zender.

Verschil tussen een quadcopter en een drone

De meeste Nederlanders kennen een quadcopter als drone, en gaan dan ook opzoek met de intentie “drone kopen”. Dit is gedeeltelijk juist. Drone (UAV) staat namelijk voor Unmanned Aerial Vehicle, een onbemand luchtvaartuig dus. Iedere variant hiervan is dus in feite een drone, zelfs vliegtuigen welke actief zijn in oorlogs- of grensgebieden.  Een quadcopter betekent niets meer dan een helikopter met vier propellors. Het voordeel hiervan is dat deze stabieler zijn en ook nog eens flexibel. De conclusie  is dan ook dat een drone een verzamelnaam is van alle onbemande luchtvaartuigen. Een quadcopter is een drone zoals de meeste Nederlanders deze kennen en hoe Koopjedrone.nl ze ook aanbiedt.

Welke drone moet ik kopen?

Als je het besturen van je drone eenmaal onder controle hebt, zal de stoere man in je naar boven komen. Snelheid, wendbaarheid, en flexibiliteit zijn termen die zeker van toepassing zijn op onze drones. Met een camera kun je zelfs prachtige films maken vanuit de lucht van bijvoorbeeld natuur of je bedrijf. Voor ieder doel is er een drone te vinden bij Koopjedrone.nl, vind dus snel welke drone het beste bij jouw wensen past!

Verschillende drones

Wij beschikken over diverse drones. De drones met camera geven je de mogelijkheid om luchtopnames te maken. Breng bijvoorbeeld je bedrijf op een gave manier in beeld en maak een bedrijfsfilm. Een drone kopen is niet voor watjes, maar voor de stoere mannen. Bekijk snel welk type drone bij jou past?

Snelheidsduivel: kan het jou niet snel genoeg gaan en wil jij het maximale uit je drone halen? Ga dan voor de HMX 280. De snelste drone uit ons assortiment.
De genieter: ben jij een echte genieter en vind jij het prachtig om op je gemak de wereld van boven te aanschouwen? Met de H11D kun jij prachtige luchtopnames maken en kijk je live mee.
De stoere man: ben jij van de gadgets en een gestroomlijnd uiterlijk? De H8C is een stoer model met alles er op en er aan. Een stabiele drone voor alle niveaus.
Metervreter: ben jij benieuwd wat er in de straat verderop gebeurd? Ga dan voor onze H12C. Deze drone heeft het grootste bereik.
Stuntman: jij kent geen gevaar en gaat graag uitdagingen aan. De H8 Mini of H22 is op jouw lijf geschreven. Flexibel, wendbaar en een geweldige stuntmodus.

Zoek de drone die bij jou past en wacht niet langer om je jongensdroom in vervulling te laten gaan. 

Waarom een quadcopter kopen bij Koopjedrone.nl?

Koopjedrone.nl heeft al meegedacht met jouw aankoopwensen. Wat is het doel van je aankoop en welke drone acht jij het meest geschikt? Waarschijnlijk weet je dit vooraf maar in beperkte mate. Ons assortiment is dan ook vooraf al geselecteerd op basis van bepaalde eisen en functies die worden ingevuld. Daarbij kun je kiezen voor de ideale quadcopter voor een beginner, maar ook voor een semi professionele drone.

Advies nodig?

Twijfel je welke drone het beste bij jouw wensen aansluit en welke drone kopen de beste optie is? Neem dan contact met ons op.