Drone met camera

Home/Drone met camera
Drone met camera 2017-08-27T18:28:41+00:00

Wil jij een drone met camera hebben? Het vliegen met een drone is een hele gave ervaring, maar het is nog mooier wanneer de drone over een camera beschikt. In ons assortiment vind je diverse drones met camera. Trommel je vrienden bij elkaar en bekijk de wereld vanuit een heel ander perspectief. Probeer zo dicht mogelijk bij een vogel te komen of maak gave luchtopnames van je eigen huis. Je kunt er ook hele toffe bedrijfsopnames mee maken. Heb jij een kwekerij of groot machinepark? Breng dat dan op een speciale manier in beeld met je drone. Doordat je steeds beter leert vliegen en leert om te gaan met de drone, verveelt het nooit. Je ontdekt telkens weer nieuwe mogelijkheden. Welke drone met camera je kiest, is afhankelijk van wat je er mee wilt doen. Wil je enkel mooie luchtopnames maken, dan kun je het beste gaan voor de drone met een full HD camera. Wil je er ook mee stunten, dan moet je gaan voor een combinatie van een goede camera en flexibiliteit.

Koop je drone met camera

Onderstaande drones beschikken allemaal over een camera. Elke drone heeft zijn eigen functionaliteiten en kwaliteiten en dat allemaal met een zeer scherpe prijs.

 

JJRC H6W WiFi FPV Quadcopter met HD Camera

De H6W heeft een ingebouwde HD camera met WiFi, die de beelden van de camera doorstuurt naar je smartphone. Je klikt de smartphone in de houder op de afstandsbediening en dan kan je via de app de beelden bekijken.

JJRC H12W WiFi FPV Quadcopter met HD Camera

De H12W heeft een ingebouwde HD camera met WiFi, die de beelden van de camera doorstuurt naar je smartphone. Je klikt de smartphone in de houder op de afstandsbediening en dan kan je via de app de beelden bekijken.

JJRC H11WH FPV Altitude Hold HD Camera Quadcopter

Met de H11WH kan je live meekijken met een app op je telefoon, heeft een lange vliegtijd en heeft tevens een barometer. Zo blijft de drone op dezelfde hoogte, zodat je mooie video’s kan maken.

Stabiel filmen vanuit de lucht

Als je je drone met camera eindelijk in je bezit hebt, is het erg leuk om hier mee aan de slag te gaan. De mooiste beelden van landschappen of een leuke bedrijfsfilm, het kan allemaal! Maar hoe zorg je nou voor een mooie film? Een belangrijk onderdeel van de kwaliteit van je film is de stabiliteit. Als er weinig trillingen of bewegingen in de beelden zitten, zien deze er professioneel en goed uit. Een onderdeel wat zorgt voor deze stabiliteit is de schok absorptie set. De schok absorptie set vind je bijvoorbeeld terug bij de JJRC H16 Tarantula. Dit is dus een prima drone om mee aan de slag te gaan voor mooie beelden. Bij onstuimige weersomstandigheden kun je vaak hele spectaculaire beelden maken. Dan is het zonde als deze beelden worden verpest door trillingen. Met behulp van de schok absorptie set worden deze trillingen geminimaliseerd, waardoor je ook mooie beelden kunt maken wanneer het niet windstil is.

Quadcopter met camera en een schok absorptie set

Een schok absorptie set is dus een heel handig onderdeel voor je drone met camera. Maar hoe weet je nou of jouw drone met camera in het bezit is van dit onderdeel? Meestal staat dit vermeld in de specificaties, dit is dus makkelijk te vinden. De JJRC H16 Tarantula is bijvoorbeeld een goede drone voor zowel beginners als gevorderden. Met deze drone kun je dus meteen aan de slag! Ook is deze drone voorzien van een schok absorptie set, dus van schokkerige beelden zul je geen last krijgen. Professioneel camerabeelden maken met een drone is dus niet meer alleen voor gevorderden. Met de drones van Koopjedrone.nl is iedereen hiertoe in staat!

Live meekijken met je drone

Als je je quadcopter onder controle hebt, kun je hier van alles mee uitproberen. Het maken van mooie beelden met je drone ligt nu binnen handbereik. Ook is het heel leuk om te kiezen voor een drone die beschikt over een FPV-functie. Maar wat is dit nu precies? FPV betekent First Person View, oftewel eerste persoonsperspectief. Dit betekent dat je live kunt meekijken met de beelden die jouw drone maakt. Dit kun je doen op de meegeleverde afstandsbediening, maar zelfs ook op je tablet of smartphone. Steel dus de show bij je vrienden of familie en kies voor een drone met FPV-functie! De JJRC H6W FPV en de JJRC H11D FPV van Koopjedrone.nl beschikken over deze functie.

De JJRC H11D heeft een eigen LCD scherm en behoort tot onze hardlopers! De H6W kan met Wifi verbonden worden  aan je telefoon. Dit komt doordat de camera een WiFi zender bevat. Wil je dus spetterende opnames maken, waarvan je live het resultaat bekijkt? Dit kan bij koopjedrone.nl!

Service

Bij Koopjedrone.nl staat de service centraal. Wij denken met je mee en proberen samen de juiste drone voor jou te vinden. Bestel je voor 12.00 uur? Dan is je drone de volgende dag in huis. Al onze drones zijn namelijk op voorraad. Wij hebben tevens een reparatieservice en bij defecten zoeken we samen met jou naar een passende oplossing. Wij zijn de goedkoopste aanbieder van drones in Nederland en leveren een goede kwaliteit, zo ook voor de drone met camera.