FPV drone race door magazijn

Home/Videos/FPV drone race door magazijn

FPV drone race door magazijn

FPV drone race door magazijn? In deze video nemen twee FPV-drones het tegen elkaar op. Drones uitgerust met propellers van het merk Propsman strijden om de winst. In 4K-beeldkwaliteit, opgenomen met een GoPro Hero 4 Black, is te zien hoe de drones obstakels in en om het magazijn van Propsman ontwijken.

FPV-racing
Deze video van een FPV drone race door magazijn is een gave mustsee voor FPV-enthousiastelingen! Bij deze vorm van First-Person-View racen kijk je met de camera van je drone mee, zodat het lijkt alsof je zelf door het parcours vliegt.

Buiten
Deze FPV racers hebben een pakhuis omgetoverd tot een drone race parcours. Een deel van de racebaan bevindt zich buiten en gaat zelfs over het dak verder. De snelheid is werkelijk fenomenaal.

Botsing
Op het einde van bovenstaande video komt de ene race-quad in botsing met de andere racer, wat helaas resulteert in een abrupt einde van de race.

Wat is FPV racing?
FPV staat voor First Person view. De piloot bekijkt zijn drone niet van een afstand, maar bestuurd de drone vanuit de camera point-of-view. Dat wordt weergegeven op de een beeldscherm, de remote of via een virtual reality bril. Vooral door de uitstekende virtual reality brillen zal de hobby de komende tijd flink wat bekendheid krijgen.

Drones vliegen vanuit Fist Person View
Let op bij een het kopen van een drone! Het is is Nederland niet toegestaan om met drones te vliegen vanuit FPV, omdat de wetgeving aangeeft dat je ten alle tijden zicht moet houden op je drone. De regels gelden echter niet voor indoor drone vliegen. Daarom is het goed mogelijk om in een ruime hal, alsnog met je vrienden te racen en de hobby te beleven. Volgens Charpu is drone racen niet moeilijk om te doen en vrij toegankelijk voor iedereen. ‘Drone racen was underground, maar de laatste jaren, voornamelijk door de stijgende populariteit van drones, wordt de activiteit steeds populairder, niet verassend want het is ook te gek om te doen!’ Wist je trouwens dat er officiële wedstrijden worden gehouden en dat er zelf een wereldkampioenschap FPV racen bestaat?

Zelf FPV vliegen?
Ben je enthousiast geworden over het FPV racen in de video? Probeer dan eens te beginnen met een makkelijk vliegbare drone met FPV. Zoals de JJRC H11D FPV of de JJRC H6W FPV van Koopjedrone.

By | 2016-11-29T19:06:15+00:00 februari 10th, 2016|0 Comments

Leave A Comment