FPV Race Drone met video bril

Home/Nieuws/FPV Race Drone met video bril

FPV Race Drone met video bril

Een FPV Race Drone met video bril voor maar €329,-? Ja dat kan! Binnenkort bij Koopjedrone. Houd de website in de gaten voor meer info. De teaser kan je alvast via onderstaande link bekijken. Dat de populariteit van drones in Nederland stijgt blijkt wel uit de grote aantallen die er dagelijks verkocht worden en de vele groepen die online te vinden zijn. Er wordt steeds meer mee gevlogen én over gepraat. De voornaamste toepassingen zijn vliegen en video. Onderbelicht, maar in het buitenland enorm populair, zijn races. Ook wel FPV Racing genoemd.

FPV Racen

FPV staat voor First Person view. De piloot bekijkt zijn drone niet van een afstand, maar bestuurd de drone vanuit de camera point-of-view. Dat wordt weergegeven op de een beeldscherm, de remote of via een virtual reality bril. Vooral door de uitstekende virtual reality brillen zal de hobby de komende tijd flink wat bekendheid krijgen. En zeker met de prijs die Koopjedrone gaat hanteren voor onze nieuwe FPV Race Drone met video bril.

Drones vliegen vanuit Fist Person View

Het is is Nederland niet toegestaan om met drones te vliegen vanuit FPV, omdat de wetgeving aangeeft dat je ten alle tijden zicht moet houden op je drone. De regels gelden echter niet voor indoor drone vliegen. Daarom is het goed mogelijk om in een ruime hal, alsnog met je vrienden te racen en de hobby te beleven. Drone racen is niet moeilijk om te doen en vrij toegankelijk voor iedereen. Drone racen was underground, maar de laatste jaren, voornamelijk door de stijgende populariteit van drones, wordt de activiteit steeds populairder, niet verassend want het is ook te gek om te doen!

Vliegklaar pakket

Koopjedrone gaat een vliegklaar pakket aanbieden met drone, zender, tas en zelfs een video bril. En dat allemaal voor nog geen €330,-!

Koopjedrone FPV Race Drone Teaser

By | 2016-11-29T19:06:13+00:00 mei 14th, 2016|0 Comments

Leave A Comment