FPV Race Drone

Home/FPV Race Drone
FPV Race Drone 2017-08-27T18:29:12+00:00

Een FPV Race Drone met brushless motoren, 32 kanaals FPV zender en ontvanger en FPV LCD scherm voor maar € 249,-. Wil jij ook meedoen met de nieuwste rage? Koopjedrone heeft vanaf nu ook een echte Race Drone. En niet alleen voor een geweldig lage prijs, maar volledig vliegklaar. Dus niet alleen een drone met een zender. Koopjedrone heeft betaalbaar alles in 1 pakket voor jullie samengesteld met drone, zender, accu, gebalanceerde lader, FPV kit en diverse losse accesoires (zie de foto’s).

De Eachine VR-007 FPV Video Bril is de ideale FPV bril voor de beginnende FPV piloot. Veel goedkoper dan andere video brillen met soortgelijke specificaties. Beleef een geweldige ervaring door vanuit de drone mee te kijken. 

Koopjedrone heeft de JJRC X1G Brushless FPV Race Quadcopter uitgebreid getest en we zijn heel enthousiast! Met name de vele mogelijkheden en opties voor deze lage prijs. Je kan wel zeggen dat deze set RTF PLUS is. Ready To Fly met extra accessoires. Alles is al gemonteerd, het enige dat jij nog hoeft te doen is de accu opladen, fpv video zender antenne monteren en je kan direct vliegen. Met deze drone kan je gemakkelijk de andere drones achter je laten. Hij gaat echt hard. De JJRC X1G Brushless FPV Race Quadcopter is een echte Race Drone!