JJRC H16 Tarantula X6 met gimbal

Home/Videos/JJRC H16 Tarantula X6 met gimbal

JJRC H16 Tarantula X6 met gimbal

De JJRC H16 Tarantula X6 is de grootste drone qua afmeting van Koopjedrone. Ideaal voor de beginner, maar ook voor de gevorderde vlieger, die wat meer uitdaging en een drone kopen wil. Er zijn namelijk meerdere instelbare modes aanwezig. De H16 tarantula maakt gebruik van hoge intensiteit LED-verlichting zodat s’nachts vliegen zeer makkelijk is. Koopjedrone.nl levert de H16 tarantula volledig RTF (Ready-To-Fly) inclusief een groothoek 5MP Full HD camera (1920×1080 resolutie) met 8 GB geheugenkaart en een schok absorptie set, zodat beelden nagenoeg trillingsvrij zijn. De H16 tarantula kan zelfs een lichte gimbal dragen, dit is door ons succesvol getest.

Een video van de JJRC H16 Tarantula X6 met echte gimbal is te zien in onderstaande video. De beelden zijn erg stabiel (let op: Russische taal!).

Bereik JJRC H16 Tarantula

De JJRC H16 Tarantula heeft een storingsvrij bereik van meer dan 100 meter. Koopjedrone heeft succesvol getest tot 300 meter (maar dit is zeer afhankelijk van de omstandigheden). De jjrc H16 tarantula beschikt niet over GPS, maar wel over een Hyper IOC (Intelligent Orientation Control) functie zodat het gemakkelijk is om de drone terug te laten komen, wanneer je niet meer weet wat de voor of achterkant is. Koopjedrone kan ook uitleggen hoe je dit in de praktijk kan gebruiken.

De H16 tarantula gebruikt een twee cellen 7.4V 1200mAh Lithium Polymeer batterij voor een lange en krachtige vlucht. De batterij kan zelfs een piekontlading aan van 30C, zodat de drone zeer snel kan stijgen en manoeuvreren. verder kan de JJRC H16 Tarantula X6 perfect draaien ook zeer dicht bij de grond. De drone is zeer sterk en heeft een uniek design. De strak en mooi ontworpen JJRC H16 Tarantula X6 is getest onder de zwaarste omstandigheden. De JJRC H16 Tarantula X6 maakt gebruik van heldere LED-verlichting voor ’s nachts vliegen. 6-assige gyro voor extreme stabiliteit en makkelijke controle. Uitstekende energie-efficiëntie en professionele propellers met EVA shock mounts om een betere bescherming te bieden.

Functies: omhoog / omlaag, links / rechts opzij, vooruit / achteruit, links / rechts draaien, met gyro / flash verlichting, 360-graden 3D en speciale doorrol functies. De LCD-monitor toont diverse informatie, waaronder: hoeveelheid gas, LED-licht, batterij en signaalsterkte.

Met de JJRC H16 Tarantula X6 zal menigeen komen kijken om het geweldige ontwerp te kunnen zien. En in combinatie met de vliegeigenschappen en de prijs/kwaliteit verhouding is deze drone met recht het Koopjedrone.nl topmodel. Kijk voor meer informatie op: JJRC H16 Tarantula X6

By | 2016-11-29T19:06:14+00:00 februari 29th, 2016|0 Comments

Leave A Comment