Kerst afbeeldingen gemaakt met LED drones

Home/Videos/Kerst afbeeldingen gemaakt met LED drones

Kerst afbeeldingen gemaakt met LED drones

Ascending Technologies heeft met drones kerst schilderijen in de lucht gemaakt. Met speciale long exposure camera’s en met LED verlichting uitgeruste drones maakten zij prachtige afbeeldingen in de lucht in de kerst sferen.

De afbeeldingen in de lucht zijn gemaakt met de AscTec Falcon 8 drone. Deze vliegt bij het maken van de afbeeldingen nauwkeurig via verschillende waypoints. Deze zijn vooraf geprogrammeerd. De drones zijn uitgerust met een kleur veranderende LED lamp. De drones zijn gefilmd met speciale long exposure camera’s. Hierin blijft het beeld dat de camera opneemt langer staan waardoor er prachtige afbeeldingen gemaakt kunnen worden. De drone vliegt met een snelheid van twee meter per seconde. Het maken van één plaatje duurt ongeveer 10 minuten.

Er zijn verschillende leuke afbeeldingen gemaakt met de drone waaronder een kerstman in zijn slee met zijn rendieren, een sneeuwvlok, cadeautjes en een kerstboom. In de video is ook te zien hoe de Kerstman over de daken vliegt en cadeautjes in de schoorstenen gooit.

Bij Koopjedrone beschikken alle drones over LED verlichting, zodat ze goed zichtbaar zijn. De JJRC H8C bijvoorbeeld heeft 4 zeer felle LED strips. Wil jij ook een drone kopen of een drone met camera kopen? Alle drones zijn uit voorraad leverbaar en de volgende dag geleverd. Ook nog voor de Kerst.

Ga naar de Drones pagina om ons assortiment te bekijken.

By | 2016-11-29T19:06:17+00:00 december 21st, 2015|0 Comments

Leave A Comment