Max Verstappen en Daniel Ricciardo Drone Race

Home/Nieuws/Max Verstappen en Daniel Ricciardo Drone Race

Max Verstappen en Daniel Ricciardo Drone Race

Max Verstappen en Daniel Ricciardo Drone Race? Jazeker! Max Verstappen en Daniel Ricciardo zijn ook om. Hun interesse in drone racen is gewekt. In het Stade Olympique in Montreal krijgen ze hun eerste ervaring met FPV drone racen. Direct is daar al de competitiedrift van de twee coureurs van Red Bull Racing.

Stade Olympique, Montreal

Het Olympisch Stadion (Frans: Stade Olympique) is een stadion in de Canadese stad Montreal. Het stadion is in de periode 1973 – 1976 gebouwd voor de Olympische Zomerspelen van 1976. Het stadion is iets ten noorden van het centrum van de stad gelegen. Het gehele complex was pas 30 jaar na de Olympische Zomerspelen afbetaald. De kosten voor de bouw van het stadion waren 264 miljoen Canadese dollar (C$), maar voor het gehele olympisch complex ruim 1,4 miljard Canadese dollar. Daardoor kreeg het stadion als bijnaam The big owe, oftewel De grote schuld.

Wat is FPV Drone Racen?

FPV racing oftewel First person view racing, is eigenlijk een race van multi copters (meestal quad copters), uitgerust met een miniatuur camera waarmee de piloot in real time, het toestel bestuurd met behulp van een FPV monitor of videobril. Ze zijn meestal zeer behendig en gaan zeer snel (Sommigen naderen de 150km/h).

Max Verstappen en Daniel Ricciardo Drone Race

Max Verstappen en Daniel Ricciardo bezochten het stadion in Montreal om kennis te maken met de razend populaire sport. Al na een paar vluchten hadden de mannen het al aardig onder de knie. Zelfs door poortjes vliegen ging al goed voor iemand, die nog nooit met een drone gevlogen heeft.

ROA Parkour 280 FPV Race Drone met video bril

Nu verkrijgbaar! Een sensatie in Nederland! De ROA Parkour 280 FPV Race Drone met video bril, tas en zender voor minder dan €330,-! Ja je leest het goed. Ook wij bij Koopjedrone moesten twee keer kijken naar de prijs. De ROA Parkour 280 FPV Race Drone is een geweldige 280 mm race drone met brushless motoren, inklapbare armen en fully loaded met accessoires.

Kijk voor meer informatie of om deze geweldige aanbieding te bestellen (voorraad beperkt) op: ROA Parkour 280 FPV Race Drone met video bril

Max Verstappen en Daniel Ricciardo Drone Race Video

By | 2016-11-29T19:06:13+00:00 juni 10th, 2016|0 Comments

Leave A Comment