Na wakeboarden en kiteboarden nu ook droneboarden

Home/Nieuws/Na wakeboarden en kiteboarden nu ook droneboarden

Na wakeboarden en kiteboarden nu ook droneboarden

Is droneboarden de nieuwe Olympische sport? In Rusland is een flink pak sneeuw gevallen en dat vinden de Russen niet erg! Een leuke dag om een nieuwe sport te bedenken. Een vader laat zijn zoontje met een touw trekken door een drone om over de straat te kunnen snowboarden. De nieuwe sport ‘droneboarden’ is geboren. De kleine heeft voor de zekerheid wel zijn Redbull veiligheidshelmpje op. De drone heeft nu nog niet heel veel trekkracht, maar in het kader van de veiligheid is dat natuurlijk prima. In de toekomst wil de vader nog wel een andere drone bouwen met meer performance en brushless motoren, zoals bijvoorbeeld de HiSky HMX 280 Brushless Quadcopter van Koopjedrone. Met deze drone zullen er wel extra veiligheidsmaatregelen genomen moeten worden.

De vader van de jongen heeft een forumpost, waar hij laat zien hoe hij de drone heeft gemaakt. De site is wel in het Russisch, maar de foto’s spreken voor zich. Link naar het bouwproject: FPV Drone

Dus wil je snowboarden zonder een schuine helling, gewoon op straat bijvoorbeeld. In Rusland deed Valentin Demchenko dit gewoon in het bos als experiment. Wij zeggen experiment geslaagd!

By | 2016-11-29T19:06:15+00:00 januari 29th, 2016|0 Comments

Leave A Comment