Nieuw: JJRC H12W en JJRC H29G FPV drones

Home/Nieuws/Nieuw: JJRC H12W en JJRC H29G FPV drones

Nieuw: JJRC H12W en JJRC H29G FPV drones

Binnenkort verkrijgbaar bij Koopjedrone: de JJRC H12W en JJRC H29G FPV drones

JJRC H29G 5.8G FPV Quadcopter met HD Camera

De JJRC H29G 5.8G FPV Quadcopter met HD Camera heeft een ingebouwde twee megapixel HD camera en een echte 5.8 Ghz video zender, die de beelden van de camera direct doorstuurt naar het LCD scherm. Deze FPV verbinding is vele malen beter qua bereik en kwaliteit beeld dan een WiFi FPV oplossing. De JJRC H29G beschikt over een nieuw design en ook een nieuw landingsgestel, zodat eventuele klappen bij het landen, nog beter worden opgevangen. Tevens beschikt de H29G over Headless Mode, One Key Auto Return-functie en 6-assige gyro voor extreme stabiliteit. De snelheid is proportioneel regelbaar op de 2.4 Ghz zender zodat je zowel binnen als buiten kan vliegen en omdat de besturing op de 2.4 Ghz frequentie zit, stoort deze niet met de 5.8 Ghz video verbinding. De JJRC H29G 5.8G FPV Quadcopter met HD Camera heeft een dubbele controle modus, één voor beginners en één voor professionele piloten. De controle afstand van de drone is circa 150 meter.

De H29G drone beschikt over een 6-assige gyroscoop voor een stabiele vlucht, die gemakkelijk te controleren is en heeft 4 kanalen digitale proportionele besturing. De drone heeft zeer mooie LED verlichting en een geweldig nieuw design. Wij leveren de grijs/rode versie.

JJRC H12W WiFi FPV Quadcopter met HD Camera

De JJRC H12W WiFi FPV Quadcopter (First Person View) om live te kunnen meekijken met de drone. De JJRC H12W heeft een ingebouwde twee megapixel HD camera met een WiFi zender, die de beelden van de camera direct doorstuurt naar je smartphone. Je klikt de smartphone in de telefoonhouder op de afstandsbediening en dan kan je via de app de beelden live bekijken. De app is gemaakt voor iOS (Apple) en Android smartphones. Met de app kun je ook de video’s en foto’s direct opslaan in je smartphone. Handig om meteen te kunnen delen met je vrienden, familie of vrienden. Tevens beschikt de H12W over Headless Mode, One Key Auto Return-functie en 6-assige gyro voor extreme stabiliteit. De snelheid is proportioneel regelbaar op de 2.4 Ghz zender zodat je zowel binnen als buiten kan vliegen. De JJRC H12W WiFi FPV Quadcopter heeft een dubbele controle modus, één voor beginners en één voor professionele piloten. De controle afstand van de drone is circa 200 meter.

De H12W drone beschikt over een 6-assige gyroscoop voor een stabiele vlucht, die gemakkelijk te controleren is en heeft 4 kanalen digitale proportionele besturing. De drone heeft zeer mooie LED verlichting en een vernieuwde hoge capaciteit batterij van 750mAh voor meer vliegtijd. Wij leveren de oranje versie.

Wil je meer informatie over de JJRC H12W en JJRC H29G FPV drones of deze drones kopen? Klik dan op de volgende links:
JJRC H29G 5.8G FPV Quadcopter met HD Camera
JJRC H12W WiFi FPV Quadcopter met HD Camera

By | 2016-11-29T19:06:13+00:00 april 17th, 2016|0 Comments

Leave A Comment