Over ons

Home/Over ons
Over ons 2016-11-29T19:06:01+00:00

Over Koopjedrone.nl

Koopjedrone.nl is een Nederlandse webwinkel die kwalitatief goede drones tegen een scherpe prijs aanbiedt. Doordat wij ons op een geselecteerd aanbod van drones richten, kunnen wij de beste prijs garanderen in Nederland. Een ander voordeel is de snelle levering. Koopjedrone.nl heeft alle drones en onderdelen op voorraad. Wil je een drone kopen? Voor 17.00 uur besteld is morgen in huis.

Officiële JJRC en HiSky Dealer

Koopjedrone.nl is officiële dealer van JJRC, HiSky, ROA Hobby en Hubsan. De drones van deze merken kenmerken zich door een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

jjrc_logo_over_ons    hisky_logo_over_ons    ROA Hobby Logo    Hubsan Logo

Service

Eén van de belangrijkste aspecten van koopjedrone.nl is de service. Onze klanten staan altijd centraal en wij doen er alles aan je zo goed mogelijk te helpen. Je bent bij ons dus geen nummer, wij geloven in een persoonlijke aanpak als het gaat om service. Lees hier de ervaringen van onze klanten.

Over de oprichters

Koopjedrone is een initiatief van vier buurmannen uit Vleuten met dezelfde passie, drones! De liefde voor techniek begon ooit met RC auto’s. Totdat een van ons met een drone op het plein achter de huizen te voorschijn kwam. De RC auto’s bleven in de schuur staan en de ene na de andere buurman schafte ook een drone aan. Gezellig met zijn allen vliegen onder het genot van een biertje, elkaars snelle moves en stunts bekijken en tips uitwisselen. Donderdag werd al snel ‘Dronerdag’. Van een gezamenlijke hobby groeide het vliegen met drones uit tot een serieuze aangelegenheid.

In het oktober nummer van NU Magazine staan de mannen achter Koopjedrone op de cover. Via DEZE link kan je het magazine lezen (PDF).

oprichters

Eigen passie

Iedere buurman heeft zo zijn eigen passie en voorkeur. Zo houdt Joost van zeer snelle manoeuvres en stunts, hij vliegt op dit moment veel met de HMX 280, de snelste drone uit ons assortiment. Het maken van bijzondere luchtopnames geniet bij Pim de voorkeur, met de V686 kan hij live meekijken met wat hij opneemt. Joris wil graag een drone met veel bereik en vliegt daarom met de H12C met semi professionele zender. En Adriaan geeft de voorkeur aan de H8 Mini met zijn indrukwekkende draaisnelheid en stuntmodus.

‘Dronewereld’ toegankelijk voor iedereen

Adriaan, Joost, Joris en Pim hebben heel wat vlieguren met drones gemaakt en hebben daardoor ruime kennis en ervaring. Velen klopten bij hen aan voor tips over het aanschaffen van een geschikte drone. Het idee ontstond koopjedrone.nl te starten met als doel de ‘dronewereld’ toegankelijk te maken voor iedereen. Zij selecteerden de vijf beste drones in verschillende categorieën en onderhandelden scherpe prijzen.

Onze missie is om kwalitatief hoogwaardige drones te verkopen voor iedereen tegen een lage prijs met een zeer klantgerichte service.

Daarom Koopjedrone.nl

Laagste prijs 100%
iDEAL betaling 100%
Snelle levering 100%
Geselecteerd aanbod 100%

De oprichters van koopjedrone.nl

Pim Toonen
Pim Toonen
Joost Wenderich
Joost Wenderich
Adriaan Vugts
Adriaan Vugts
Joris Huijben
Joris Huijben