Winnaars bekend van de Facebook review actie!

Home/Nieuws/Winnaars bekend van de Facebook review actie!

Winnaars bekend van de Facebook review actie!

Twee weken geleden hebben we alle klanten benaderd om een review te schrijven op Facebook. Na loting zijn de winnaars bekend van de Facebook review actie! De winnaars zijn: Henriëtte Noten en Frans Meijs. Zij ontvangen gratis een JJRC H8 Mini drone. Via een persoonlijk bericht op Facebook zullen we ze benaderen. We zouden het op prijs stellen als we een foto gemaild krijgen, waar ze hun nieuwe aanwinst laten zien.

Van harte gefeliciteerd Henriëtte (op de foto staat Luc, haar zoon) en Frans! Veel vliegplezier met jullie H8 Mini.

winnaar1    winnaar2

JJRC H8 Mini Drone

De kleinste drone van Koopjedrone.nl. De JJRC H8 Mini een werkelijk ongekende draaisnelheid (snelste op de markt). De drone beschikt over 4 kanalen en de volgende functies: opstijgen, dalen, vooruit, achteruit, links zijwaarts vliegen, rechts zijwaarts vliegen en 360 graden rollen. De drone heeft een 6-assige gyroscoop, waardoor de drone dus uitermate stabiel en makkelijk vliegt. De bouwkwaliteit is uitstekend en kan tegen een stootje. Voorzien van LED verlichting, verwisselbare accu en standaard prop guards.

De mannen van Koopjedrone.nl hebben allen een jjrc H8 Mini vanwege de geweldige wendbaarheid en vliegeigenschappen. En ook bij deze drone is er een knopje op de afstandsbediening die je makkelijk laat switchen tussen de beginners mode en de expert mode. In de beginners mode is de draaisnelheid langzamer en beter te controleren en kan je rustig vliegen. In de expert mode kan je geweldige stunts uithalen en is de H8 Mini de snelste in zijn klasse.

De drone is met recht een mini drone, dus kan makkelijk worden meegenomen en is leuk om te geven als cadeautje.

De JJRC H8 Mini in actie

By | 2016-11-29T19:06:05+00:00 september 28th, 2016|0 Comments

Leave A Comment