Clicky

Dronex Pro Review

REVIEW OVERVIEW

Prijs
Ontwerp
Prestaties
Beeldkwaliteit
Batterij
Prijs/Kwaliteit
Hyperstech is erin geslaagd om zijn meest geavanceerde technologie in een zeer compacte en opvouwbare drone te krijgen die je moeiteloos in je zak stopt en minder dan €100 kost, terwijl veel drones tussen de €300 en €1.500 kosten. De Dronex Pro maakt hiermee de aanschaf en gebruik van Drones wel heel laagdrempelig.

Een uiterst betaalbare opvouwbare drone van zakformaat die voor het geld bijna perfect is

Stel je voor dat je een mini-drone in je zak hebt en deze op een miljoen manieren kunt gebruiken, van het nemen van verbazingwekkende selfies tot het opnemen van HD-video’s van je dagelijkse leven en dat voor minder dan €100! Met de release van de DroneX Pro is dat werkelijkheid geworden!

Een paar jaar geleden was het vliegen met een drone net zo gecompliceerd als het vliegen met een helikopter, zij het een vrij kleine. Het vergde ingewikkelde controles, veel opstelling, geduld en een flinke dosis handigheid. Nu hebben bedrijven zoals Hyperstech, die hard op weg zijn om een grote speler te worden in de consumentendronemarkt, het besturen van een Drone zo eenvoudig gemaakt als het tikken op een smartphone, of het zwaaien van uw handen voor u.

In Q4 2018 keerden ze terug met een state of the art draagbare, opvouwbare drone, de DroneX Pro, die nog steeds geweldige foto’s en video’s kan maken terwijl je de drone eenvouding bestuurt. De drone is technische erg knap ontworpen en geproduceerd als je bedenkt wat voor een technologie er allemaal onder zo’n kleine behuizing schuilt.

Hyperstech is erin geslaagd om het besturen en gebruiken van een drone onwaarschijnlijk gemakkelijk te maken. Met een paar klikken op een knop kun je vanaf je smartphone de DroneX Pro besturen. Een prachtige selfie maken die je zelf nooit zou kunnen maken, is kinderspel geworden.

Wat maakt de Dronex Pro zo’n unieke Drone?

Er zijn verschillende functies die uniek zijn voor de Dronex Pro, maar de nieuwe panoramamodus en zwaartekrachtsensor zijn uitstekende voorbeelden van zijn intelligentie, zodat je eenvoudig de mooiste beelden met je drone kunt maken. De 720-p camera is misschien niet de scherpste camera die je anno 2019 op een drone kunt krijgen, maar dat is voor 95% van het particulier gebruik scherp genoeg en inherent aan de zeer aantrekkelijke prijs van de DroneX Pro.

Met slechts één klik op een knop kun je 360 graden foto’s vanuit de lucht vastleggen. En je kunt beelden in high-definition slow motion in je video’s monteren.

De grootte van de Dronex Pro maakt hem zeker uniek. Deze drone is even groot als een grote smartphone. Combineer dat met de opvouwbare propellers en je hebt een extreem draagbare drone. Je stopt de Dronex Pro zo in je jas.

Het besturen van een drone wordt kinderspel

De Dronex Pro is het hoogtepunt van alles wat Hyperstech de afgelopen jaren heeft geleerd van het bouwen en verkopen van drones. De besturing van de DroneX Pro is zeer gepolijst en laagdrempelig te besturen, terwijl het aan de andere kant zeker veel mogelijkheden heeft om de ervaren dronepiloot er intens mee te laten vliegen.

De meeste drones zijn helaas niet in staat om stabiel op dezelfde plek te blijven vliegen en worden gemakkelijk door de wind afgedreven. Niet de Dronex Pro echter. Het vliegt onwaarschijnlijk stabiel precies daar waar je de drone naar toe laat gaan of stationair laat vliegen, wat misschien wel een van de belangrijkste kenmerken is die een drone kan hebben.

Het gebruik van de controller is zeer aangenaam. Het is een kleine en eenvoudige controller en het gebruikt het scherm van je smartphone om exact te kunnen zien waar je drone vliegt. Je kunt het scherm van je mobiele telefoon gebruiken voor de vluchtgegevens, het maken van foto’s of gewoon voor een live weergave van de HD-camera.

Deze drone is zo intuïtief in het gebruik en heeft zoveel obstakelvermijdingsfuncties geïnstalleerd dat je hem bij wijze aan een kind kunt overdragen om hem te bedienen. De Dronex Pro is naast dat die uitermate intuïtief te bedienen is, ook nog eens uitgerust met zwaartekrachtsensoren die de grond en andere obstakels detecteren en de vliegroute, indien nodig, automatisch veranderen om een botsing te voorkomen.

De infraroodsensoren helpen om de omgeving van de drone in kaart te brengen, zodat hij weet waar hij zich bevindt en waar zich ook obstakels bevinden.

Nieuwe drone, nieuwe camera

Hyperstech gebruikte een nieuwe beeldprocessor om zaken als het maken van 12-megapixel panoramafoto’s (en de eerder genoemde Asteroid shot) en het opnemen van HD-resolutie video’s met 120 beelden per seconde, waardoor high-definition slow motion video opnames nu tot de mogelijkheden behoort op een drone van onder de €100.

De DroneX Pro wordt geleverd met ingebouwde voorgeprogrammeerde opnamemodi, zoals de boemerang en de asteroïde modu, zodat de kwaliteit van je foto’s zelfs als beginner (nagenoeg) professioneel zijn.

De beste drone onder €100?

Zoals voor elke drone geldt: hoe kleiner de drone is, hoe gemakkelijker het is om ermee te reizen, dus hoe groter de kans dat je hem meeneemt. Zo gebruiken we hedendaags voornamelijk de camera van onze smartphone in plaats van een fototoestel.

Hoewel een vliegtijd van 12 minuten indrukwekkend is voor een drone van dit formaat, is de levensduur van de batterij altijd korter dan we willen, maar bij deze grootte en prijs kun je gewoon niet meer batterijcapaciteit verwachten.

De grootte en het gemak waarmee deze drone kan worden bestuurd is ongetwijfeld het meest opmerkelijke aan de Dronex Pro. Als je eenmaal beseft hoeveel technologie er in zo’n compacte drone zit, realiseer je je al snel dat de €100 die deze drone kost het overwegen waard is. Uiteraard zijn er drones op de markt die op nagenoeg alle vlakken beter zijn, maar dan zul je ook met een aanzienlijk hogere prijs worden geconfronteerd.

Door op deze link of de onderstaande knop te klikken, gaat je direct naar de pagina met speciale aanbiedingen van Hyperstech. Zo ben je verzekerd van de best mogelijke prijs.

Recent articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here