Clicky

Muama Ryoko Review : Is deze Draagbare 4G Router de perfecte oplossing voor stabiel internet buitenshuis?

Muama Ryoko Recensie: Ieder modern mens gaat er bijna altijd van uit dat hij of zij een goede internetverbinding heeft. Bovendien zijn we altijd buiten en gebruiken we onze smartphone of tablet elke dag. Maar dit is niet altijd het geval. Een voorbeeld: in cafés overlappen WLAN-verbindingen elkaar vaak, omdat veel apparaten toegang hebben tot het netwerk.

muama ryoko review

Het gevolg is dat de snelheid afneemt en meer tijd wordt besteed aan het zoeken naar dingen op het internet, waarvoor een snelle verbinding slechts enkele milliseconden nodig zou hebben. Bovendien wordt de beveiliging vaak bekritiseerd, omdat je nooit precies weet wie zich op het netwerk bevindt en toegang zou kunnen hebben tot je smartphone of tablet.

Als u onderweg over een goede internetverbinding wilt beschikken, of als u deze mogelijkheid thuis en eventueel aan vrienden wilt aanbieden, kunt u het hier gepresenteerde apparaat gebruiken. Een draagbare router veroorzaakt geen extra kosten, is gemakkelijk te hanteren en onderweg een prima. zakapparaat. Het wordt hieronder gepresenteerd, samen met de voordelen ervan.

Wat is de Muama Ryoko?

De Muama Ryoko is een draagbare router die u overal mee naartoe kunt nemen om een goede internetverbinding te garanderen. Omdat we tegenwoordig bijna niet meer zonder kunnen, biedt de Muama Ryoko de juiste voorwaarden en is bovendien veilig, zodat tot tien apparaten tegelijkertijd verbinding kunnen maken met Wi-Fi. En wat meer is, Muama Ryoko heeft geen extra set-up kosten en heeft met één druk op de knop toegang tot internet in maximaal 38 landen over de hele wereld.

De fabrikant belooft dat u vrijwel overal verbinding met internet zult kunnen maken zonder toegang te hebben tot het publieke netwerk.

De Muama Ryoko is een draagbare router die u overal mee naartoe kunt nemen om een goede internetverbinding te garanderen. Het is een geweldige optie die mobiele breedbandconnectiviteit creëert zonder een vaste lijn te hebben. In wezen zet het uw 4G-communicatiesignalen om in een privé-Wi-Fi. Het kan worden gebruikt om draadloze internettoegang te bieden, vooral op plaatsen waar geen breedbandverbinding beschikbaar is. Aangezien hij draadloos is, kunt u hem overal gebruiken en bent u niet langer aan huis gebonden om verbinding te maken of last te hebben van trage internetverbindingen op openbare plaatsen.

Zelfs als u 4G-datategoed op uw mobiele telefoon hebt, zal dit niet lang duren vanwege de korte levensduur van de batterij. De Muama Ryoko kan tot 12 uur achtereen gebruikt worden voordat u hem moet opladen. De meeste serviceproviders bieden een nog betere datadeal dan uw mobiele telefoonabonnement wat internettoegang betreft, zodat uw tarieven veel goedkoper zullen zijn. Als u het soort persoon bent dat een mobiel data-abonnement heeft en vaak reist, zijn er veel voordelen aan het gebruik van Muama Ryoko 4G Wi-Fi Pocket. Het kan dienen als back-up voor uw dataverbinding, vooral wanneer uw mobiele netwerksignaal MIA is, wat nogal eens kan gebeuren. Op deze manier kunt u toch die zo belangrijke e-mail versturen die u anders niet zou kunnen doen zonder een Muama Ryoko Draagbare Draadloze Router.

Bovendien kunt u tot 10 elektronische apparaten op uw Muama Ryoko router aansluiten, net zoals u dat thuis met uw eigen bedrade verbinding zou doen. U krijgt toegang tot het internet zolang u zich binnen 50 voet van de locatie van uw draagbare Wi-Fi-router bevindt. Met de Ryoko Wi-Fi-router kunt u uw favoriete Wi-Fi-apparaten aansluiten en het gemak ervaren van het meenemen van uw eigen beveiligde netwerkverbinding in uw zak. Met Muama Ryoko, is er alleen snel en betrouwbaar LTE $G Internet waar je ook gaat.

Belangrijkste kenmerken van de Muama Ryoko 4G draagbare router

De fabrikant belooft dat u vrijwel overal waar u bent zonder toegang tot het openbare netwerk verbinding kunt maken met het internet. Dit zijn de kenmerken van deze uitstekende draagbare router:

 1. Internet-toegang met één druk op de knop
 2. Sneller internet met snelheden tot 150 Mbps
 3. Inclusief SIM-kaart met 4G LTE-dekking
 4. Beveiligde internetverbinding
 5. De Muama Ryoko heeft een automatische uitschakelfunctie tijdens inactieve periodes. Dit betekent dat u de levensduur van de batterij kunt optimaliseren door hem alleen aan te laten staan wanneer er actieve gebruikers zijn.
 6. Het wordt geleverd met een gratis FLEXIROAM X SIM-kaart met een automatische 500MB datatoewijzing wanneer u de sim begint te gebruiken. U kunt hiervoor ook een willekeurige SIM-kaart plaatsen.
 7. Klein en lichtgewicht om in uw zak of tas te passen
 8. U kunt verbinding maken via twee eenvoudige methoden, een is door het scannen van de QR-code met uw mobiele apparaat. U kunt ook verbinding maken door het netwerk te zoeken in uw Wi-Fi-instellingen.
 9. De batterij kan tot 12 uur meegaan alvorens te worden opgeladen.
 10. U kunt tot 10 Wi-Fi-apparaten tegelijk aansluiten om ze met dezelfde internetsnelheid te gebruiken. U kunt ook uw vrienden en familie op de hoogte houden.
 11. Werkt in meer dan 38 landen over de hele wereld.
 12. Muama Ryoko heeft een garantie van 1 jaar, die tegen meerprijs tot 3 jaar kan worden verlengd.

De Muama Ryoko voor zover we kunnen zien heeft het alle noodzakelijke functies voor een goede internetverbinding op reis. Je kunt Muama Ryoko niet alleen gebruiken, maar ook met familie en vrienden.

Voordelen van het gebruik van de Muama Ryoko 4G Wifi router

 • Overal veilig, betrouwbaar en snel WiFi.
 • Compact en licht
 • Geen kabels of draden, alles wat je nodig hebt is een SIM-kaart om mee te nemen.
 • Werkt als een internettelefoon die u kunt gebruiken als alternatief voor het voeren van telefoongesprekken
 • Dat is goedkoper dan betalen voor een dataroamingabonnement in het buitenland.
 • Verbind meerdere apparaten draadloos via het 4G-netwerk.
 • Creëer een mobiel kantoor door printers en andere randapparatuur te delen.
 • Houdt u overal ter wereld verbonden via 4G draadloos
 • Biedt internettoegang voor wie geen breedband- of bekabelde verbinding kan krijgen
 • Dient als noodback-up voor een bestaande breedbanddienst.
 • Heeft een langere batterijduur dan mobiele telefoons.

Technische details van Muama Ryoko

Wat de specificaties betreft, houdt de fabrikant zich erg gedeisd, dus er is nauwelijks informatie over het toestel. Maar dit zijn de dingen die we nu weten:

 1. Het heeft een slank ontwerp
 2. Hij is klein en licht, zodat hij door zijn afmetingen en gewicht gemakkelijk kan worden vervoerd, waardoor hij zeer draagbaar is.
 3. Het apparaat biedt een internetverbinding met een snelheid tot 150 Mbs. Een supersnelle en veilige 4G-internetverbinding.

Wat is 4G?

Voordat we de Muama Ryoko draagbare 4G router bespreken, wilt u misschien meer weten over 4G technologie, een term die u waarschijnlijk van tijd tot tijd zult horen. Hoewel het nieuwere 5G-netwerk nog in volle ontwikkeling is, is 4G of de vierde generatie van cellulaire technologie momenteel de snelste mobiele communicatietechnologie die in gebruik is. Het heeft 2G- en 3G-netwerken opgevolgd, en biedt datasnelheden die tien keer hoger liggen dan bij zijn voorgangers.

4g internet speed muama ryoko

Met de mogelijkheid om snelle multimediadownloads en games te leveren, stelt 4G smartphones bijna op gelijke hoogte met pc’s. Het heeft ook de netwerkcongestie verbeterd, aangezien het in staat is grotere verkeersvolumes te verwerken zonder dat dit meestal ten koste gaat van de snelheid. Wat 4G onderscheidt van vorige technologieën is het gebruik van IP voor spraakgegevens. Dit resulteert in een duidelijker communicatie, aangezien de gegevens meerdere netwerken doorkruisen dankzij de naleving van de Internet Protocol-norm. Met andere woorden, de 4G-infrastructuur biedt een veel betere dienstverlening dan 3G.

Technisch gezien zijn er twee soorten 4G-normen: LTE (Long Term Evolution) en WiMax (Worldwide Interoperability for Microwave Access). Het verschil tussen de twee zit in de methode van datatransmissie, aangezien LTE gebruik maakt van radiogolven in plaats van microgolven. De meeste netwerkproviders beschikken echter over LTE, dat evenwichtige download- en uploadsnelheden tot 40Mbps biedt. De Muama Ryoko Pocket Wifi is compatibel met 4G LTE SIM-kaarten, wat betekent dat het in staat zal zijn om u meer veilige en veel snellere connectiviteit te bieden in een draagbaar formaat.

Waarom zou je een Muama Ryoko 4G router willen?

Internet is bijna vergelijkbaar met water en elektriciteit: veel mensen kunnen niet zonder. En het beste eraan is dat het tegenwoordig op veel verschillende manieren toegankelijk is, waarvan een van de handigste is met behulp van een zak-WiFi. Met Muama Ryoko 4G draadloze modemAls u een draadloze modem hebt, bent u niet langer afhankelijk van het dichtstbijzijnde koffiehuis of winkelcentrum voor uw Wifi-hotspot om verbonden te blijven. Het kan handig voor u zijn om toegang te krijgen tot openbare WiFi, het is tenslotte gratis, maar tegelijkertijd kan het riskant zijn omdat het vaak een onbeveiligd netwerk is. De kans op hacking en gegevensdiefstal is dan ook vrij groot, om nog maar te zwijgen van het feit dat al dat koffiedrinken uw uitgaven echt zal doen stijgen.

Wanneer u een draagbare WiFi-modem gebruikt als Muama Ryokou uw privacy en veiligheid niet in gevaar brengt. Dit is mogelijk dankzij de geactiveerde firewall en de gecontroleerde toegang tot uw persoonlijke WiFi. Denk eraan dat gevoelige informatie, zoals wachtwoorden voor bankrekeningen, kredietkaartnummers, enz., gevaar loopt wanneer je ze intypt via gratis openbaar WiFi.

Dit toestel is zeer handig omdat het een hoge mobiliteit ondersteunt. Hiermee kunt u veilig surfen op het internet, waar u ook bent. U kunt dat belangrijke rapport net op tijd versturen, een bericht naar een klant sturen of een ontwerp ter goedkeuring voorleggen, met een Muama Ryoko 4G draagbare modem mist u geen enkele zakelijke kans. Het is dus ideaal voor digitale nomaden, frequente reizigers en mensen die veel onderweg zijn. Hij werkt op batterijen, wat betekent dat u niet afhankelijk bent van elektriciteit voor uw Muama Ryoko te bedienen. De lange levensduur van de batterij zorgt ervoor dat u alles volgens schema kunt doen voordat u hem moet opladen.

Hoe gebruik je Muama Ryoko WiFi?

Er zijn maar een paar stappen nodig om het te gebruiken. De fabrikant beschrijft dat, als het eenmaal is ingeschakeld, u alleen nog maar de Muama Ryoko naar het apparaat dat ervoor bedoeld is. Dit betekent dat de draagbare router via het WLAN in de configuratie wordt aangesloten. Hieronder wordt stap voor stap uitgelegd hoe u met Muama Ryoko kunt beginnen:

 1. Stap 1: Download de FLEXIROAM X app op uw telefoon. De app is compatibel met uw Android en Apple telefoons.
 2. Stap 2: Registreer en log in op de applicatie. Om uw rekening te verifiëren, opent u de link die u werd toegestuurd. Als de link niet werkt, kopieer hem dan en voeg hem toe aan uw browser. Uw toepassing zou opnieuw moeten openen en uw rekening zal worden geverifieerd.
 3. Stap 3: Gebruik de ‘Link Starter Pack’-functie van de app en scan de streepjescode op de achterkant van de simkaart. Uw simkaart wordt geactiveerd en u krijgt 500 MB data.
 4. Stap 4: Plaats de SIM kaart in het Muama Ryoko toestel en zet het aan.
 5. Stap 5: Om uw mobiele apparaat met Muama Ryoko te verbinden, drukt u op de WPS-knop aan de rechterkant van Muama Ryoko. Scan de QR code met uw mobiele telefoon en het zal automatisch verbinding maken met Muama Ryoko’s Internet verbinding. Of open de netwerkinstellingen op uw mobiele telefoon of computer. Kies de SSID naam die op het scherm van uw Muama Ryoko geschreven staat. Voer het wachtwoord in dat gemarkeerd is met KEY op het Muama Ryoko scherm.
 6. Stap 6: U kunt uw 4G hotspot beheren via de webinterface op http://192.168.0.1. De standaardgebruikersnaam en het standaardwachtwoord zijn admin

U kunt genieten van uw internetverbinding.

Handleiding voor netwerkselectie

Als uw Ryoko niet automatisch met het Internet verbindt en er geen diensttekst op het scherm van de Ryoko verschijnt, kan het zijn dat u problemen heeft met de gegevensverbinding.

Om ze op te lossen, moet u uw netwerk handmatig wijzigen door de onderstaande stappen te volgen.

STAP 1: SLUIT UW MUAMA RYOKO APPARAAT AAN

 1. Plaats de meegeleverde prepaid SIM-kaart in uw Ryoko 4G apparaat.

De bijgeleverde SIM-kaart is er in Z verschillende formaten: standaard, micro & nano. Gebruik de standaard maat.

 • Schakel de Ryoko 4G hotspot in met de aan/uit-knop (door deze ingedrukt te houden);

Z. Verbind de Ryoko 4G hotspot met uw smartphone of ander apparaat via één van deze twee methodes:

QR scannen: Druk tweemaal op de WPS knop en scan met uw smartphone een QR code die op het scherm van de Ryoko verschijnt.

Instellingen > WiFi

Verbind uw apparaat met het nu zichtbare “Ryoko” netwerk. Het zal dezelfde naam hebben als de SSID die op uw Ryoko scherm zichtbaar is. Het wachtwoord is gemarkeerd als “sleutel” op uw MUAMA Ryoko scherm (om de SSID en het wachtwoord te zien drukt u eenmaal op de WPS knop).

Zodra u verbonden bent, logt u in op het Ryoko web management systeem.

STAP 2: TOEGANG TOT WEBBEHEER

 1. Zorg ervoor dat de verbinding tussen de 4G Hotspot en het apparaat dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot het internet, normaal werkt.

Nota*U zult geen toegang tot het web management hebben als u niet met Ryoko 4G verbonden bent.

Voordelen van het gebruik van Muama Ryoko Draagbare 4G WiFi

Er zijn veel duidelijke voordelen die u kunt krijgen van het gebruik van dit apparaat, zoals:

 1. Veilig, betrouwbaar en snel Wi-Fi voor onderweg.
 2. Compact en licht
 3. Geen kabels of draden, alles wat je nodig hebt is een SIM kaart om mee te nemen.
 4. Werkt als een internettelefoon die u kunt gebruiken als alternatief voor het voeren van telefoongesprekken.
 5. Het is goedkoper dan betalen voor een dataroamingabonnement tijdens het reizen.
 6. Verbind meerdere apparaten draadloos via het 4G-netwerk.
 7. Creëer een mobiel kantoor door printers en andere randapparatuur te delen.
 8. Houdt u overal ter wereld verbonden via 4G LTE
 9. Biedt internettoegang voor wie geen breedband- of bekabelde verbinding kan krijgen
 10. Kan dienen als back-up voor uw inbel-internetverbinding
 11. Heeft een langere batterijduur dan uw smartphones.
 12. Wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie die de gebruiker in staat stelt om het item terug te sturen voor een terugbetaling of vervanging.
 13. Het product wordt ook geleverd met een garantie van 1 jaar, die tegen een meerprijs kan worden verlengd tot 3 jaar.

Nadelen

 1. Kan alleen online worden gekocht op de officiële website van de fabrikant.
 2. Beperkte voorraad
 3. Werkt niet in volledig dode zones, d.w.z. gebieden waar de telefoonverbinding normaal ook niet werkt.
 4. Wanneer er verbinding is met meerdere apparaten en er sprake is van intensief internetgebruik, heeft de verbindingssnelheid de neiging om na een tijdje te vertragen.

Wat zijn de voor- en nadelen van de Muama Ryoko 4G Wi-Fi router?

Pros

Het apparaat heeft vele voordelen, waaronder:

 • Het biedt u veilige, draagbare en betrouwbare internettoegang.
 • Het is een compact en licht toestel: het past praktisch in uw zak of tas.
 • Geen kabels of draden nodig, alles wat je nodig hebt is een werkende SIM-kaart.
 • Kan worden gebruikt als een internet telefoon
 • Het kan meestal goedkoper zijn dan het betalen van data roaming kosten tijdens het reizen
 • Tot tien apparaten kunnen naadloos en draadloos worden verbonden via het 4G-netwerk
 • Hiermee kunt u op afstand werken, waardoor u meer flexibiliteit in uw werkleven krijgt en in contact kunt blijven met uw familie en vrienden, waar u ook bent.
 • Het wordt geleverd met een 30-dagen geld terug garantie, dus als u niet tevreden bent met uw apparaat om welke reden dan ook, kunt u het terugsturen voor een terugbetaling of omruiling

Minpunten

 • Geen enkel product is perfect, en het is belangrijk dat u zich bewust bent van alles wat niet perfect is aan de Muama Ryoko 4G Wi-Fi router.
 • Op dit moment kunt u het alleen kopen op de officiële website van de fabrikant.
 • Het aantal eenheden dat beschikbaar is voor aankoop is beperkt.

Muama Ryoko draagbare WiFI vs Tethering

Sommige gebruikers zullen aanvoeren dat tethering of het koppelen van een ander apparaat aan je smartphone ook een optie is om 4G-toegang te bieden, maar velen zullen beweren dat de draagbare modem zoals Muama Ryoko veel beter is.

Er zijn er die tethering helemaal niet toestaan op mobiele telefoonabonnementen, maar er zijn serviceproviders die zodanige tetheringkosten in rekening brengen dat het een duurdere aangelegenheid wordt wanneer u uw smartphone vaak aansluit. Bovendien gaan we vaak het internet op om video’s te streamen en verschillende soorten media te downloaden, wat uw data-abonnement snel kan opgebruiken. De Muama Ryoko 4G draagbare draadloze router beschikt over een beveiligingsfirewall en kan ook een VPN (Virtual Private Network) ondersteunen, naast de onafhankelijke beveiliging die het 4G netwerk biedt.

Wat helpt Muama Ryoko?

We kennen het allemaal: je gaat de natuur in met je smartphone of laptop en wilt wat werk gedaan krijgen, of gewoon surfen op het internet terwijl je geniet van de natuur. Niet overal is er echter de gewenste internetontvangst, die daarvoor noodzakelijk is. In veel gevallen is het aangeboden WLAN te traag, onveilig of verzadigd. Daarom biedt de Muama Ryoko u een alternatief dat u zelfs in uw zak kunt meenemen.

Het is een draagbare router, die onderweg moeiteloos het nodige Wifi-netwerk biedt, voor een perfecte internetontvangst op zowel computer als smartphone. Naast zijn eigen gebruik, kan het tot tien apparaten tegelijk koppelenzodat vrienden onderweg naadloos en zonder elkaar te overlappen op het web kunnen surfen. De Muama Ryoko zendt uit met een snelheid tot 150 Mbs en komt dus overeen met een 4G LTE-lijn, die ook zeer veilig is.

Waarom u Muama Ryoko zou moeten kopen?

Internet is bijna vergelijkbaar met water en elektriciteit: veel mensen kunnen niet zonder. Het beste van alles is dat het tegenwoordig op veel verschillende manieren toegankelijk is, en een van de handigste is het gebruik van een Wi-Fi-router in zakformaat. Met Muama Ryoko RouterU bent niet langer afhankelijk van het dichtstbijzijnde koffiehuis of winkelcentrum voor uw Wi-Fi-hotspot om verbinding te maken. Het kan handig voor u zijn om toegang te krijgen tot openbare Wi-Fi, per slot van rekening is het gratis, maar tegelijkertijd kan het riskant zijn omdat het meestal een onbeveiligd netwerk is. De kans dat u wordt gehackt en dat uw gegevens worden gestolen is dan ook vrij groot, om nog maar te zwijgen van het feit dat al die koffieshops uw uitgaven echt zullen doen stijgen.

Bij gebruik van Muama Ryokou uw privacy en veiligheid niet in gevaar brengt. Dit is mogelijk dankzij de geactiveerde firewall en de gecontroleerde toegang tot uw persoonlijke Wi-Fi. Vergeet niet dat gevoelige informatie, zoals wachtwoorden voor bankrekeningen of kredietkaartnummers, gevaar lopen wanneer u ze intypt op een gratis openbaar WiFi-netwerk.

Dit toestel is zeer handig omdat het een hoge mobiliteit ondersteunt. Hiermee kunt u veilig surfen op het internet, waar u ook bent. U kunt net op tijd dat belangrijke rapport versturen, een bericht naar een klant sturen of een ontwerp ter goedkeuring voorleggen. Het is dus ideaal voor digitale nomaden, frequente reizigers en mensen die veel onderweg zijn. Hij werkt op batterijen, wat betekent dat je niet afhankelijk bent van elektriciteit om je Muama Ryoko aan de gang te houden. De lange levensduur van de batterij zorgt ervoor dat u alles kunt doen wat u moet doen voordat u hem moet opladen.

Het is niet van belang of de router door een jong of oud persoon wordt bediend. Door zijn eenvoud is hij gemakkelijk te begrijpen en ideaal voor op reis.

Muama Ryoko beoordelingen

De meeste online reviews over de Muama Ryoko mobiele wifi zijn zeer positief. Dit is geen verrassing, gezien de solide functies van dit mobiele wifi-apparaat. Kopers zijn enthousiast over de verbindingssnelheid van de Muama Ryoko, het slanke ontwerp en de levensduur van de batterij. Bezoek de officiële website voor meer klantenbeoordelingen.

Waar kan ik Muama Ryoko kopen?

Op dit moment, kunt u alleen de Muama Ryoko 4G draagbare modem op haar eigen website. Het heeft veilige SSL encryptie waardoor u veilig kunt betalen met uw credit card zoals Visa en MasterCard of via PayPal. Hij is momenteel in de aanbieding voor de helft van de winkelprijs, en u kunt nog meer korting krijgen als u er 2 of meer koopt. Muama Ryoko Apparaten. Het biedt ook gratis levering in alle belangrijke landen van de wereld.

U kunt de Muama Ryoko router rechtstreeks bij de fabrikant bestellen. Dit is altijd de veiligste oplossing. Hij biedt de WIFI-modem aan op zijn website en kan u een goede prijsofferte doen. U kunt niet één, maar meerdere apparaten bij de fabrikant bestellen.

Vaak gestelde vragen
Met welke apparaten kan de Muama Ryoko draagbare Wi-Fi verbinding maken?

U kunt Muama Ryoko aansluiten op uw smartphone, laptop, tablet, personal computer of zelfs een smartwatch. Muama Ryoko kan tot 10 apparaten tegelijk verbinden.

Hoe kan ik de Wi-Fi-naam en het wachtwoord wijzigen?

De standaard Wi-Fi-netwerknaam en het wachtwoord zijn afgedrukt op het etiket in het toestel en kunnen worden bekeken als de batterij is verwijderd. U kunt uw 4G hotspot beheren via de webinterface op http://192.168.0.1. De standaard gebruikersnaam en wachtwoord zijn admin.

Wat gebeurt er als mijn Muama Ryoko apparaat niet meer werkt?

Als de Muama Ryoko aan staat en het internet werkt niet. Volg de volgende instructies: 1. Herstart uw toestel. 2. Controleer het resterende mobiele data saldo in uw Flexiroam app. 3. Controleer of u zich niet in een gebied zonder signaal bevindt.

Kan ik het Muama Ryoko apparaat gebruiken met de SIM kaart van mijn lokale internet provider?

Ja, u kunt elke SIM-kaart plaatsen

Hoeveel kost de verzending?

Wij bieden gratis verzending wereldwijd.

Waar is de router voor nodig?

De WIFI router is zeer geschikt voor alle mensen die onderweg gebruik willen maken van hun eigen WIFI. Met de Muama Ryoko modem ben je onafhankelijk. U kunt altijd toegang krijgen tot snel internet.

Kosten van het gebruik van muama ryoko

Afgezien van het bedrag van de eenmalige aankoop van het toestel, zijn alleen de kosten van 500 MB mobiele data plus prepaid, en geen roamingkosten verschuldigd.

Kan ik een simkaart van om het even welke lokale provider inbrengen of moet ik de simkaart van een bepaalde provider gebruiken?

Ja, u kunt de simkaart van elke provider gebruiken en op elke telefoon die android of iOS is.

Conclusie

Je mag deze kans niet missen om een Muama Ryoko draagbare 4G Wi-Fidie de gebruiker onderweg meer voordelen te bieden heeft en hem de vrijheid geeft te zijn waar hij wil zonder de verbinding te moeten verbreken. Het lijdt geen twijfel dat het een praktische oplossing is voor snelle internettoegang.

Het is een goede manier om een veilige, stabiele internetverbinding te hebben en tegelijkertijd te zorgen voor een goede verbinding met familie en geliefden. Het gebruik ervan is vrij eenvoudig en u kunt krijg nu de jouwe met 50% korting. Je zou beter opschieten.

Recent articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here